Weekly Woerden

Wekelijks, om de week of maandelijks zorgeloos genieten van een prachtig boeket? Dan is een bloem abonnement 'Weekly Woerden' van Blouming wellicht iets voor u!

Blouming bloem abonnement ‘Weekly Woerden’

Wekelijks, om de week of maandelijks genieten van een prachtig boeket? Dan is bloem abonnement ‘Weekly Woerden’ van Blouming wellicht iets voor u! Uw boeket wordt met zorg samengesteld en geschikt in een prachtige leen vaas. Seizoensgebonden bloemen, gegarandeerd vers van de veiling. Iedere bezorging is weer een verrassing. Daar wordt toch iedereen gelukkig van?

“Sfeer en uitstraling in huis en zorgeloos genieten”

  • Zakelijk en particulier
  • Geschikt in een unieke vaas 
  • Vers van de veiling 
  • Wekelijks, om de week of maandelijks
  • Elke dinsdagavond of woensdagochtend
  • Levering in Woerden en omstreken
  • Binnen Woerden gratis bezorgd
  • Wekelijks opzegbaar 

Ik doe altijd mijn best om zoveel mogelijk duurzame bloemen in te kopen van Nederlandse kwekers.

Malou van der Burg

Nieuwsgierig geworden? U kunt contact opnemen voor het ontvangen van extra informatie, de ‘bloem abonnement brochure’ of het maken van een afspraak.


Wij hebben elke week een bezorgronde in regio Woerden. Wil je eenmalig meedoen met de bezorgronde, of iemand in het zonnetje zetten met een Blouming boeket? Dat kan! Via de onderstaande link kan je een eenmalig boeket bestellen in regio Woerden.

Onder de Blouming bezorg regio Woerden valt: Woerden, Linschoten, Kamerik, Zegveld, Papekop, Nieuwerbrug, Waarder, Harmelen, Montfoort, Bodegraven, Oudewater en Driebruggen.

Valt jou regio hier niet onder? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden!


Droogbloemen

Ook voor droogbloemen bent u bij ons op het juiste adres! Wilt u een mooi boeket op tafel? Of liever een bloemstuk, flowercloud of ornament met droogbloemen? Dit is allemaal mogelijk en wordt op maat voor u gemaakt. Neem contact op voor alle mogelijkheden of kijk in de shop voor een selectie van de collectie.