Weddings

Blouming floral art is gespecialiseerd in het maken van bruidswerk en verzorgt graag bloemwerk op locatie voor een totaal beleving. Hierbij wordt er veel zorg besteed om jullie wensen, idee├źn en persoonlijkheid te verwerken in het bloemwerk. Blouming maakt graag persoonlijk kennis om de mogelijkheden te bespreken. Op deze pagina krijgt u een impressie van ons bruidswerk. Klik op de foto om het album te bekijken.

Styled shoot 'Sfeervol Najaar'13/08/2019

Bij de sfeervolle locatie is er gekozen voor een warme kleur schakering met alvast een knipoog naar het najaar. De grassen en verfijnde materialen zorgen voor een speels effect dat goed past bij de locatie aan het water. Alles bij elkaar zorgde voor een sfeervolle en intieme bruiloft setting.

Styled shoot 'Duurzaam - Bohemian' bij Borneman Buitenhof in Houten29/07/2019

Verschillende seizoensbloemen gecombineerd met grassen en wilde bloemen maken het bloemwerk speels en passend bij de prachtige buitenlocatie en deze romantische puur natuurlijk Bohemian look. De donkere accenten voegen wat pit toe bij de zoete pastel tinten. Ze zorgen voor een mooi contrast en geven het geheel meer diepte.

Bruiloft van Perry en Lydia, op eigen boerderij in Woerden31/05/2019

Perry en Lydia hebben de boerderij in Woerden omgetoverd tot een trouw- en feestlocatie. Wij mochten de locatie aankleden met veel vrolijke bloemen in de kleuren roze, oranje, zalm en geel. Dit allemaal een beetje wild geschikt met diverse bijzondere zomerbloemen en passend bij de locatie. De kleuren springen er vanaf en passen helemaal bij het vrolijke bruidspaar!

Bruiloft van Dwayne en Amber bij Mereveld Utrecht24/05/2019

Dwayne en Amber zijn getrouwd bij Mereveld in Utrecht. Amber is de zus van Malou dus Blouming mocht natuurlijk de bloemen verzorgen. Met de lieveling's orchidee van Amber, geurende rozen en het rood van Dwayne zijn pak mocht Malou aan de slag. De bloemen zorgden voor een fantastische sfeer en waren helemaal naar wens van het bruidspaar. Het was een prachtige dag!

Styled shoot 'Natural Gold' bij de Lichtfabriek Gouda26/04/2019

Groen materiaal, gouden accenten en een vleugje wit. Deze drie elementen waren de basis van de styled shoot Natural Gold. Het bruidswerk kreeg een botanische uitstraling door gebruik van bijzonder groen plant materiaal. Ook de ronde backdrop werd volledig gemaakt van blad en groene bloemen. De materiaalkeuze was de groene draad door de gehele shoot.